Közlemény

Collapse
No announcement yet.

͍zlések és pofonok ...

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    #31
    korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    én is már csak olvasója leszek ezen fórumnak
    Ne tedd! Kár volna ezért itt hagyni a fórumot.
    Végül is kiderültek nagyjából, hogy mik az elvárások. Lassan kirajzolódik egy fórum viselkedési kódex.
    Próbáljunk hozzá alkalmazkodni!
    Szerintem nem haragszanak rád, én biztosan nem.
    A megbánás pedig véleményem szerint egy jó pont.
    Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2013 jan. 11, 19:35.

    Komment


      #32
      Hát Pista ne hagyj itt ártatlanul,Sz..d már le.Ne rijjunk man itten.Nézzünk már előre egy kicsit.Ezzel magadat bünteted,Itt az én szlogenem:az erős megmarad a gyenge elhullik.Hogy számolsz el önmagaddal,az életed kudarcélmény?Üvölts egyet neeem!Mitől kell itt becsinálni nem értem.Megyek Újhartyánba hártyát szedni.

      Komment


        #33
        korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        én okoztam a galibát, mindig rosszkor szóltam roszat! Bocsánatot kérek mindenkitől, akit megbántottam ezzel
        Örülök a mondatodnak ! Az embernek a hibáit belátni sokkal nagyobb feladat, mint azt olykor meggondolatlanul elkövetni. Téged provokáltak, te pedig hagytad magad provokálni ! Miután ebben társakat is találtál, vitt magával az áradat. Akik most is sértődötten viselkednek ebben a történetben, azok nem értették meg a lényeget. De téged arra kérlek hogy maradj. Beláttad a hibád, és biztos vagyok benne ,hogy ezután odafigyelsz.
        nivaronin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Elolvasván ezt a pár hozzászólást, rá kellett jönnöm hogy volt egy ilyen szitu-mégpedig a lopott motor,kolléga, orgazda, eladom,eset. Akkor is a semmiről vitatkoztunk
        Szerintem, te még mindig nem fogtad fel amit akkor válaszoltunk neked. Emlékszel ? Úgy másfél hónap tagság után, meg a 30. hozzászólásod környékén , " leszöszizted " Angyalkát. Szerinted miért történt ez meg ? Mert beleolvastál a topikba, és azt gondoltad, hogy ez a stílus itt természetes. Hát nem az ! Igaz ehhez nem egy ember kell. Ha az én feleségemnek ilyeneket szólnának be, első alkalommal elakarnám törni az illető kezét. A másodiknál is, de a harmadiknál már elgondolkoznék hogy miből is adódik ez a szabadszájúság. Itt nem elsősorban ti voltatok a hunyók, hanem az aki kiprovokálta ( hagyta ) idáig fajulni a történetet. A végén már egy sexpartnerkereső oldal színvonalát tükrözte néhány hozzászólás. Volt már itt más hölgy is, de senkinek eszébe sem jutott az e fajta viselkedés.

        Komment


          #34
          "Kanál nincs csörrenés nélkül." ahogy a régi őregek ezt tudták előre

          Komment


            #35
            Nem jó megközelítés.Szövevényesebb mint amilyennek látni.Én már rövid idő alatt el tudtam ezt érni.Bratyiztunk egy kicsit, a szöszizés az nem alacsonyító tényező.A többi meg sose volt.Partner nem kell.Nekem mindenből kettő van Két autó ,két telefon két internet két asszony ......stb




            Nincs hölgy a fórumon?Angyal lelécelt?Biztos olvasgat minden nap bennünket.Sztálin megmondta:vágják az erdőt repülnek a forgácsok!

            Komment


              #36
              nivaronin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Itt az én szlogenem:az erős megmarad a gyenge elhullik.
              Jó kis szlogened van, kár, hogy nem igaz. A dinoszauruszok is marha erősek voltak és mi lett belőlük. Tyúk meg krokodil. Mert nem az erősek maradtak meg, hanem, akik tudtak alkalmazkodni.
              Everything is better when you decide you don't care.

              Komment


                #37
                UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                krokodil
                Azért az se hintaló Meg nem volt dolgod még támadó madárral látom...nekem már igen...leszedett a nyeregből rendesen 80-nál
                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

                Komment


                  #38
                  wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  nem volt dolgod még támadó madárral látom...nekem már igen...leszedett a nyeregből rendesen 80-nál
                  Képzelem: sassal a hátadon motorozni, tényleg "felemelő érzés". Mi lett a madárral? Kitömve szánja bánja tettét?

                  Komment


                    #39
                    Az egyik esetben békés madár volt...vadkacsa...Leszállópályának nézte éjjel a lámpával kivilágított közutat. Pechemre a lámpa felől ereszkedett alá, őt is elvakította, meg engem is.(biztos késésbe volt Afrika felé igy szeptember közepén) Elkapta a jobbos Velorex márkájú tükröt, ami összetört, és szépen fel is nyitotta a belselyét. Így keresztbevágta a kormányom, a tükör elpuszítása után engem vett célba telibekapta a bukósisakom állrészét, én kaptam a tollakat, ő meg cserébe vitte a plexit. Nah ott már a motor is a normálisat meghaladó mértékben ledőlt balra, én pedig elhagytam a fedélzetet. Első lépésem volt vagy 3 méter, a bakancsom akkor tünhetett el A hatalmas lépés után pedig úgy gondoltam jó lessz lepihenni, de akkor még elég jó sebességgel haladtam. A földet éréskor pedig leszakadt a bőrkabátom ujja. Tehát összesítve: Ő az életét vesztette, én meg 2 baloldali irányjelzőt, egy jobbos tükröt, lámpakeretet, egy bőrkabát ujját, a balos bakkancsom, és a sisakról a plexit. Még én jártam jobban.
                    Viszont egy kis zúzódáson kívül nem lett bajom, ez nagyban köszönhető apám 70 évekbeli bőrcuccának.

                    A másik esetben pedig én követtem az emelkedő ívét egyik oldalról, egy fülesbagoly pedig mélyrepülésben a másikról, és a hegytetőn mindketten nagyon meglepődtünk. Viszont ez a madár felépült, de nagyon nehéz volt betenni a hátizsákba, mert csípett meg karmolt mint a veszedelem. Otthon a szomszéd erdésszel bekötöttük a szárnyát, mert az tört el neki, vagy egy hónap mulva pedig szabadon lett engedve.
                    Úgyhogy nálam bármilyen szárnyas élőlénynek elsőbbsége van...
                    Sz.r dolog erdőszélen lakni.
                    Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 jan. 14, 14:48.
                    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

                    Komment


                      #40
                      UK -nak:ami nem erős az nem tud alkalmazkodni.Te is erős vagy alkalmazkodsz hisz ott a cementgyár ,mégis bírod.

                      Komment


                        #41
                        Kedves Wsievers!

                        Nem-hogy tetszett,-nagyon tetszett.Valahogy a madarak nekem is a szívem csücskei,-főleg a fecske,mindíg fel tudnak deríteni a csivitelésükkel és ha itt vannak,mindig el tudok gyönyörködni a röptükön,-mint valami kis szuperszonikusok,úgy cikáznak a levegőben.Amikor ősszel indulnak a hosszú útra,mindig elgondolkodom,-vajon látom e még őket és hány fog visszajönni?A sárga dögre,arra s vasmadárra ,mely irtja a szúnyogokat és gondolom az összes éppen akkor a levegőben tartózkodó rovart,mely potenciális eledel a fecskék részére,nagyon haragszom,mert megmérgezi a madaraim eleségét.Az egyre gyérülő fecske állomány,így egyre csak fogy és lassan teljesen elfogynak a természetből.Amennyiben jól számolom,azért az a néhány madár,amely valamilyen csoda folytán még képes a visszatérésre,-úgy 13 hét múlva itt lesz.

                        A motoros múltamat illetően nekem a "tanyasi" kutyákkal voltak kellemetlen élményeim,volt olyan,hogy kiverték alólam a motort,de olyan is ,hogy elkapták a bokám.A rossz tapasztalatok,arra késztettek,hogy cipő helyett csizmában motorozzak,méghozzá a jó öreg katonai patkolt rövidszárúban,melyet később a "surranóval" váltottak le.

                        Azt ne kérdezzétek meg tőlem,hogy mit is kerestem én akkoriban a tanyavilágban,-fiatal voltam és forrt a vérem.

                        Üdvözlettel:Che

                        Komment


                          #42
                          Sziasztok!

                          Más fórumokon is regisztrálva vagyok, de az egyiket kiemelném. Az egyik magyar fórumon ez úgy működik, hogy minden nagyobb témának van egy moderátora. Amíg a moderátor nem ellenőrzi, senki nem tud új témát indítani. Miután jóváhagyásra került azután válik láthatóvá a honlapon, és csak ekkor lehet hozzászólásokat írni. A meghatalmazott napi szinten (akár többször is) ellenőrzi a felelőssége alá tartozó témákat és azok hozzászólásait. Ha valamit nem odavalónak ítél meg, dönt, hogy törli, moderálja vagy felszólítja a szerzőjét a hangnem/viselkedés változtatására.

                          Ebből csak annyit akartam kihozni, hogy a további viták elkerülése végett itt is lehetne egy (vagy akár több) moderátort kinevezni az adminoknak akinek szabad kezet adnak a korrigálásban és nem kell minden egyes lépésüket megmagyarázni mindenkinek. Akinek esetleg törölték a hozzászólását vagy sérelme támadt, felkeresi az illetékest PM-ben és egymás között elintézik. Nem tudom mi a véleményetek, de nem tartom nagy butaságnak.

                          üdv: Lai

                          Komment


                            #43
                            Lai eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            A meghatalmazott napi szinten (akár többször is) ellenőrzi a felelőssége alá tartozó témákat és azok hozzászólásait
                            Kedves Lai !

                            Úgy vélem felnőtt emberekkel van dolgunk, és mint ilyenek, el kéne hogy tudjuk dönteni a hozzászólásaink tartalmának szalonképességét. A fórum két éves fennállása alatt még nem kellett a moderátornak közbeavatkozni. Illetve egy alkalommal törölt egy gusztustalan viccet. Most se lett volna semmi gond, ha a problémás társaság egyik tagja, nem akar nap mint nap szerepelni. Műszaki témában nem ment, hát talált mást. Szerintem a fórum, jó így ahogy van.

                            Komment


                              #44
                              Én csak egy ötletet vetettem fel... Az, hogy két éve mi volt azon felesleges vitázni, mert azóta nagyon sok ember van jelen a fórumon. És, mint tudjuk sokan vagyunk sokfélék...

                              mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              el kéne hogy tudjuk dönteni a hozzászólásaink tartalmának szalonképességét
                              ez így van.... de mindenkinek más az ingerküszöbe.

                              mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Úgy vélem felnőtt emberekkel van dolgunk
                              ...Győzike is az, meg Pákó ismeg az összes villaceleb mégis mindenkinek megvan róla a véleménye...

                              Komment


                                #45
                                wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Sz.r dolog erdőszélen lakni.
                                Nóta is van róla: Erdő mellett nem jó lakni....
                                Az én "madaras élményem" jóval kevésbé tragikus, de elég testközeli és megrázó volt:
                                Polgárnál várakoztunk a Tisza-hídon átkelésre augusztus közepetájt hajnalban. Feleségem találta ki, hogy akkor induljunk, mert nem jó melegben motorozni. Ez igaz volt, de ekkorra már megtapasztalta, hogy hidegben még rosszabb. Szóval fázott rendesen. A hídra nem lehetett azonnal felhajtani, mert valamit javítottak és a jelzőlámpa éppen pirosat mutatott.

                                Egyszercsak megszólal a kuvik a sötétben. A feleségem (akkor még csak barátnőm, akivel alig fél éve ismertük egymást) megkérdezte, hogy mi az. Mondom, hogy egy bagoly, amely egereket és pockokat eszik. Majd némi késéssel székelyesen hozzátettem, hogy Halálmadárnak is hívják.

                                Na erre kitört a női temperamentum: Menjünk már, menjünk már! És a hozzá tartozó fizikai megnyilvánulás, amint a kezével verdeste a hátam.

                                Nem részletezem. Képtelenség volt elindulni. Könnyes szemmel, levett sisakkal tilos az ilyesmi. Szóval folytak a könnyeim úgy nevettem. Elmagyaráztam, hogy ez egy pici madár és szereti a fényt megkuvikolni és az egereket szereti, nem az embereket. Ekkor persze az is kiderült, hogy a feleségem fél az egértől.

                                Ennek már 26 éve. Ebben a történetben a madár sértetlen maradt, csak én lettem gazdagabb némi tapasztalattal és egy családdal.




                                Lai eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Amíg a moderátor nem ellenőrzi, senki nem tud új témát indítani.
                                Szia Lai!

                                Műszaki témában bármikor lehet - sőt sokszor a visszakereshetőség miatt kell - új topicot indítani. A gond akkor van, ha valaki az egyébként érdekes témát szétoffolja, vagy elhülyéskedi. Többszöri kérés volt, hogy altesti poénokkal lehetőleg a viccrovatban és csakk óvatosan bánjunk. Néha persze műszaki témában is bejön egy kis pajzánság, de az befér.

                                Itt másról van szó:

                                mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Most se lett volna semmi gond, ha a problémás társaság egyik tagja, nem akar nap mint nap szerepelni. Műszaki témában nem ment, hát talált mást. Szerintem a fórum, jó így ahogy van.
                                Jobban ezt nem lehet megfogalmazni. Ha úgy tetszik ez itt a házirend. Baráti társaságban sörözgetés közben ez elmegy, egy ideig poénos, utána kezd kínossá válni. Műszaki jellegű fórumon kiváltképp. Pláne akkor, ha többszöri felszólításra sem hajlandóak abbahagyni. Sajnálom, hogy ez lett a vége. Nekem amúgy hiányzik Tuzi is és Anangyalka is.

                                Komment

                                Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X